STARTKRIX


Voor opfok van kuikens vanaf dag 1
  • extra groei door optimale benutting van eiwitten,
  • actieve plantextracten en essentiŽle oliŽn als ondersteuning tegen coccidiose,
  • beter opname van voedingstoffen door een beter functioneren van het maagdarmkanaal.
Dit product met de unieke Krix productstructuur heeft een wat lagere eiwitgehalte met een optimale balans tussen de verschillende aminozuren. Hier door is het eiwitgehalte geen belasting maar kan het maximaal benut worden voor de groei.

Waarom deze voervorm?
De Krix combineert goede eigenschappen van meel en korrel. De grondstoffen zijn voor het persen grof gemalen en bieden daardoor meer structuur, vergelijkbaar met legmeel. In combinatie met specifieke vezelbronnen stimuleert dit de werking van de spiermaag en daarmee de gezondheid van de darmen. Hierdoor worden de waardevolle voedingstoffen beter opgenomen. Selectieve opname wordt tegengegaan door het persen van het grove meel. De korrels die bij dit proces ontstaan worden vervolgens gebroken waardoor een fijnere structuur van kleine Krix korreltjes) ontstaat. Op deze manier krijgen uw dieren altijd de noodzakelijk voedingstoffen in de juiste verhoudingen binnen. Door het breken van de korrel ontstaat ook een fijnere fractie, net als bij legmeel. Deze fijnere fractie is door het persen een goede afspiegeling van het voer. Het bevat geen verhoogde mineralen concentraties, zoals vaak bij meelproducten het geval is. Zo wordt het gehele product goed opgenomen door de dieren. Met Krix kiest u voor een gezonde stimulans voor het maagdarmstelsel en voor zekerheid dat uw dieren alle voedingstoffen in de juiste verhouding binnen krijgen.

Krix is beschikbaar als:
  • LegKrix (Voor legkippen of andere leggende hennen),
  • SuperstartKrix (Voor jonge kuikens met een extra behoefte aan eiwit),
  • StartKrix (Voor jonge kuikens),
  • OpfokKrix (Voor jonge hennen in de groei),
  • FoktoomKrix (Voor fokdieren).
Xtra vezels
Onderzoek heeft aangetoond dat vezels belangrijk zijn voor het goed laten functioneren van het maagdarmkanaal van uw pluimvee. Een gezonde darm vormt een belangrijke basis voor de algehele gezondheid van uw pluimvee. Door het toevoegen van specifieke vezelbronnen, herkenbaar aan het Xtra Vezel beeldmerk, speelt Hedric op deze behoefte in. De combinatie van specifieke vezels met de rijke voedingstoffen en hoge vitamine gehaltes in het voer van Hedric, helpt u dieren gezond en in topconditie te houden. Uiteraard zijn deze vezels 100% natuurlijk.Coccidiose
Het anticoccidiosemiddel van Hedric, herkenbaar aan het groene blaadje, is er op gericht om de dieren op een natuurlijke wijze te ondersteunen wanneer de dieren in aanraking komen met de parasieten. Het remt de ontwikkeling van deze parasieten en zorgt er daarmee voor dat de dieren meer tijd krijgen om een natuurlijke weerstand op te bouwen. Het middel bestaat uit plantenextracten en essentiŽle oliŽn en is dus 100% natuurlijk. Daarnaast heeft het middel een positief effect op de ontwikkeling van het dier wat uiteindelijk ook zal leiden tot de versnelde weerstandsopbouw tegen ziekten.
Meer over coccidiose

Verkrijgbaar in 20 kgMeer informatie over: