STARTMEEL


 Het ideale voer om jonge kuikens van voeding te voorzien. Dit gewalste meel stimuleert in combinatie met de specifiek vezelbronnen de werking van de spiermaag en daarmee de gezondheid van de darmen. Hierdoor kunnen de waardevolle voedingstoffen in Hedric Startmeel beter verteerd worden met een prima ontwikkeling van uw kuikens als resultaat.

Xtra vezels
Als hobbyfokker of hobbyhouder weet u hoe belangrijk het is om uw kippen en hoenders gezond te houden. In het voer van Hedric zit dan ook alles wat nodig is om u dieren gezond te houden. Het gaat daarbij niet alleen om de voedingstoffen zoals eiwit, vitaminen en mineralen maar ook structuur en vezels helpen om uw dieren gezond te houden.

Onderzoek heeft aangetoond dat vezels belangrijk zijn voor het goed laten functioneren van het maagdarmkanaal van uw pluimvee en een gezonde darm vormt een belangrijke basis voor de algehele gezondheid van uw pluimvee.
Door het toevoegen van specifieke vezelbronnen, herkenbaar aan het Xtra Vezel beeldmerk, speelt Hedric op deze behoefte in. De combinatie van specifieke vezels met de rijke voedingstoffen en hoge vitamine gehaltes in het voer van Hedric, helpt u dieren gezond en in topconditie te houden. Natuurlijk zijn deze vezels 100% natuurlijk.

Natuurlijk anticoccidiosemiddel
Daarnaast is er een 100% natuurlijk anticoccidiosemiddel aan dit voer toegevoegd. Het remt de ontwikkeling van de coccidiose-parasieten met als resultaat dat de dieren meer tijd krijgen om een natuurlijke weerstand op te bouwen. Daarnaast heeft het middel een positief effect op de groei-ontwikkeling van het dier wat uiteindelijk ook zal leiden tot de versnelde weerstandsopbouw tegen ziekten. Het middel bestaat uit plantenextracten en essentiŽle oliŽn.

Voordelen op een rij:
  • 100% natuurlijke basis. Hierdoor hoeft er bijvoorbeeld ook geen wachttijden in acht genomen te worden.
  • Tot nu toe geen geregistreerde gevallen van resistentie. Geen afwisseling met andere middelen nodig.
  • Het kan gebruikt worden in combinatie met medicinale anticoccidiosemiddelen. (verkrijgbaar bij dierenarts)
Verkrijgbaar in 20 kg


Meer informatie over: