Gezond- en veiligheid

Jij wil toch ook het gezondste voor je hobbydier(en)? Dan ben je bij Hedric aan het juiste adres. Alleen voeding van de allerbeste kwaliteit is goed genoeg. Wij vinden dit voor dieren net zo vanzelfsprekend als voor mensen. 

Op de productie locaties van Hedric verwerken we grote partijen grondstoffen van dezelfde oorsprong. Zo kunnen we zorgvuldig analyseren op kwaliteit, veiligheid en voedingswaarde.

 

 

Veiligheid
Daarnaast voldoen de productieprocessen, grondstoffen en producten aan een aantal kwaliteits- en garantiesystemen:


GMP+
Good Manufacturig Practice (GMP) is een kwaliteitsborgingssysteem voor de diervoederveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie.

 

 

Trust Feed
Trust Feed is een veiligheidssysteem waarin afspraken worden gemaakt met toeleveranciers zodat ook zij zich committeren aan normen die Hedric stelt aan haar voer. Doelstelling is om de voedselveiligheid maximaal te borgen. Iedere toeleverancier ondergaat een diepgaande risicoanalyse vanaf de bron van herkomst van een grondstof tot aan de werkelijke levering.

Hedric is een voedingsconcept voor hobbydieren van Stimulan B.V. Deze maakt onderdeel uit van de Forfarmers group die in Europa markleider is op het gebied van voeding voor landbouwhuisdieren.